Mer enn bare HMS

Vi tar vare på dine ansatte i alle deler av arbeidsforholdet. For å gjøre dette må vi jobbe helhetlig og se de ansatte i et 24 timers-perspektiv. Vi hjelper deg få full kontroll på lover og regler, men også med å skape lojalitet, stolthet, kultur og være en profesjonell arbeidsgiver. Med løsninger fra Avonova Assist får du blant annet:

  • Kartlegging av HMS-status, oppsett av HMS handlingsplan og HMS-system

  • Aktiv rådgivning, lovpålagte kurs og ukentlige webinarer

  • Helsekontroll for alle ansatte

  • Egen sykefraværstelefon og døgnbemannet krisetelefon

  • Lederstøtte

  • Digitale skjema og maler

Vi er der dere er

54 kontorer

Avonova er Norges største leverandør av bedriftshelsetjenester med 54 kontorer over hele landet.

550 ansatte

Våre ansatte bidrar til flere friske folk i trygge, sunne og produktive arbeidsmiljøer.

6000 kunder

Avonova Helse har mer enn 6000 kunder i de fleste bransjer.

Fleksibilitet

Våre tverrfaglige team har høy kompetanse på arbeidsmiljø og tilpasses ditt behov.

Ved å sende inn skjemaet gir du oss ditt samtykke i at vi kan kontakte deg. Du finner mer informasjon i vår personvernerklæring.

Se hvordan andre har det!

Sparer tid og penger på at de ansatte trives på jobb

Bedre arbeidsmiljø, redusert sykefravær og færre avvik, har gitt daglig leder i Limaco lavere skuldre og større økonomisk trygghet i bedriften.
Les mer

Satset på trygge ansatte og et godt arbeidsmiljø

At gutta har det bra og er trygge på jobb, er det viktigste for Stian Langård i Øst betongsaging. Med Avonova Assist på laget, har han oppnådd dette.
Les mer

Oppnå varig reduksjon av sykefravær

I Norge er vi på verdenstoppen i sykefravær. Ved å tenke helhetlig og se den ansatte i et 24 timers-perspektiv, vil du og Avonova Assist-rådgiveren din jobbe for å oppnå varig reduksjon av sykefravær. Resultatet er trygge og motiverte ansatte, og penger spart for bedriften.

Jobbe helhetlig

Vi må forstå sammenhengene mellom sykefravær, oppfølging av enkeltindividet, systematisk HMS-arbeid, ledelse og organisering av arbeidet.

Verdensledende på sykefravær

Arbeidsgivere betaler mellom 12 og 14 milliarder kroner årlig i sykepenger. På toppen kommer tapte inntekter ved at ansatte ikke er produktive under sykefraværet.

Symptomer på større problemer

Sykefraværet kan skyldes utfordringer i arbeidsmiljøet, privatlivet eller utfordringer på strukturnivå. Typisk for sykefravær er at årsakene er sammensatte.

24-timers perspektiv

Ved kartlegging av den ansatte forstår vi hva som påvirker fraværet, noe som gjør det enklere å redusere risikoen for langvarig sykefravær.

Se hvor mye du kan spare

Bruk kalkulatoren under og se hvor mye sykefravær koster bedriften din årlig. Kalkulatoren viser også hvor mye du kan spare ved å redusere fraværet.

Resultat:

Totale årlige kostnader med nåværende sykefravær

82 800

Totale årlige kostnader med ønsket sykefravær

69 000

Reduseres sykefraværet til 5.00%, øker bunnlinjen årlig med

13 800

Ved å sende inn skjemaet gir du oss ditt samtykke i at vi kan kontakte deg. Du finner mer informasjon i vår personvernerklæring.