20 min

Norsk

Digitalt kurs

Lad opp batteriene med energipauser

En liten pause kan føre til en langt mer effektiv arbeidsdag. Vi presterer best når vi spiller på lag med oss selv. Dette kurset inneholder små, lavterskel økter som hjelper deg med å lade batteriene i løpet av arbeidsdagen. Målet er å gi deg et innslag av bevegelse i en stillesittende hverdag, få i gang sirkulasjonen og gi deg økt overskudd.

Kursinfo

  • 20 minutter e-læring

  • Passer for alle, og spesielt for deg som har en stillesittende arbeidshverdag

  • Tilgjengelig på laptop, nettbrett og mobil

Bestill kurs

Ditt læringsutbytte

  1. Gjennom fire leksjoner vil du lære enkle og nyttige øvelser som du kan bruke i hverdagen med fokus på sirkulasjon, styrke og balanse.

  2. Du vil lære å forstå samspillet mellom kropp og sinn, og viktigheten av å ta vare på begge deler.

  3. Ved å vende fokuset inn mot kroppen vil du gjennom kurset oppleve avspenning og mental avkobling.

Sentrale temaer i kurset

  1. Styrke, sirkulasjon og bevegelighet for hofter og bein

  2. Sirkulasjon og bevegelighet for rygg, skuldre og nakke

  3. Balanse, koordinasjon og avspenning

Prisoversikt

Assist kunde

0,-

Pris per deltaker

Ordinær pris

149,-

Pris per deltaker

Bestill tilgang til kurset

Kurset Energipauser er et digital kurs. Som kursdeltaker får du tilgang til en læringsportal hvor du selv styrer når du ønsker å gjennomføre kurset, og i hvilket tempo.

Bestill kurs

Vi har ekstra gode priser ved kjøp av kurspakker. Legg igjen informasjon så kontakter vi deg med et uforpliktende tilbud. Ved å sende inn skjemaet gir du oss ditt samtykke til at vi kan kontakte deg. Du finner mer informasjon i vår personvernerklæring.

Kursinformasjon

I dette kurset inviterer fysioterapeut og personlig trener Marie S. Fosland deg til å bli med på enkle og effektive øvelser med fokus på sirkulasjon, styrke, bevegelighet og balanse.

Kurset er praktisk orientert. I tillegg til å lære øvelser du kan bruke i hverdagen vil du også bli bevisst samspillet mellom kropp og sinn, og viktigheten av å ivareta begge deler.

Sitter du i kontorlandskap? Gjennomfør øvelsene sammen! Øvelsene blir forklart og vist av Marie, de forutsetter verken forkunnskaper eller utstyr, og de krever liten plass slik at de kan gjennomføres ved siden av skrivepulten. Alternativt kan du ta med deg telefonen, nettbrettet eller PC å gjennomføre øvelsene i ro og mak der det måtte passe deg. 

Kurset passer for alle, og er spesielt godt egnet for deg som har en stillesittende arbeidshverdag.

Kurset har ingen krav til forkunnskaper.

Dette er et digital kurs hvor du gis tilgang til en læringsportal hvor du selv styrer tid og tempo for gjennomføring av kurset.

E-læringen består av 4 leksjoner, og det vil ta ca. 20 minutter å gjennomføre kurset.