Ledige stillinger i Avonova Solutions

Avonova er Nordens største bedriftshelsetjeneste (BHT). Med kontorer i mer enn 180 byer i Norge og Sverige er vi der våre kunder er og jobber kontinuerlig mot å gjøre en forskjell for tusenvis av arbeidstakere hver dag.

Lesetid: 1 minutt

Med ledende ekspertise innen arbeidsmedisin, sykefravær og fysisk og psykososialt arbeidsmiljø vil du bli en del av et bunnsolid fagmiljø med mer enn 1300 dyktige og hyggelige kolleger i Norge og Sverige. Sammen med oss vil du være med å utvikle våre tjenester videre, slik at vi kan møte morgendagens utfordringer og bidra til bedre folkehelse.

Aktuelle stillinger

Ledig stilling -Møtebooker

Samuel er en av møtebookerne vi har i vår salgsavdeling. Salgsavdelingen vår er i stor vekst, bestående av stadig flere fremoverlente, inspirerende og inkluderende gjeng som jobber sammen for å nå felles mål.
Les mer

Ledig stilling -Kursselger

Trine trenger en ny medarbeider til sitt team i kursavdelingen vår. Kursavdelingen ser etter en som er engasjert, motivert og som har gode holdninger. Er du vår nye medarbeider?
Les mer

Ledig stilling -Regional salgsansvarlig

Ken er uteselger i Avonova og er en av alle de viktige og dyktige selgerne vi har. Ken er et av våre ansikt utad og er ute å selger inn våre tjenester hos potensielle kunder.
Les mer