Fysisk kurs

Webinar

Bedriftsinternt

Kurs i stressmestring

Vi hjelper deg og din bedrift med å få en hverdag i balanse. Hverdagen er full av stress og da er det viktig å være forberedt og ha kunnskap om hvordan man best møter og håndterer stresset. Vårt kurs i stressmestring tar for seg hvordan man som individ i dagens samfunn og arbeidsliv kan oppleve stress og belastning og hva man kan gjøre for å påvirke det, enten som enkeltindivid eller som organisasjon.

Kursinfo

 • 1 dags kurs

 • Passer for alle

 • Kurset gjennomføres i fysisk eller virtuelt klasserom

 • Kurset leveres også som bedriftsinternt

Ditt læringsutbytte

 1. Kunnskap om stress om stress, hva som forårsaker det og hvordan du kan takle stress når du blir konfrontert med det.

 2. Du får kunnskap rundt verktøy du kan benytte for å få bedre balanse i hverdagen.

 3. Forståelse for hvordan mennesker reagerer ulikt i ulike situasjoner og hvordan håndtere disse situasjonene som ofte oppstår i hverdagen.

Laster inn kurskalender...

Mer info om kurset

Det kreves ingen forkunnskaper for å delta på dette kurset. Kurset er tilpasset de med lite eller ingen HMS-kunnskap, men tar også sikte på å gi påfyll til kursdeltakere som allerede er kjent med stoffet.

Kurset passer for alle.

Kurset er for deg som har kjent konsekvensene av langvarig stress på kroppen, eller for deg som ønsker å være i forkant. Et kurs i stressmestring kan være viktig som vitamininnsprøytning og/eller som psykologisk førstehjelp!

Grensene mellom jobb og privatliv flyter ut, og kan lettere føre til at vi tar med oss stresset fra jobben hjem og omvendt. I en moderne verden full av krav, påkjenninger, usikkerhet, konkurranse og tidsklemmer, er stressorene i dagens samfunn av en annen karakter enn tidligere, og utfordrer vår måte å håndtere stresset på.

Avonovas jobbhelseundersøkelse viser at det å ha et bevisst forhold til hva som skaper stress i egen livssituasjon anses som viktig for å skape balanse i hverdagen av over halvparten av de spurte. Tilsvarende andel vektlegger å skape et tydelig skille mellom jobb og privatliv, mens jevnlig aktivitet, søvn og god organisering av hverdagen nevnes av nesten like mange. Vår grunntanke er at økt bevissthet kan bidra til økt robusthet. Det er først det vi er klar over vi kan gjøre noe med.

Gjennom kunnskap om stress, hva som forårsaker det og hvordan du kan takle stress når du blir konfrontert med det, kan du hjelpe deg selv til en bedre hverdag i balanse.

Kurset gjennomføres på en dag fra 09-16 i klasserom eller som webinar mer inntil 25 deltakere.

Kurset vil ta for seg hvordan man som individ i dagens samfunn og arbeidsliv kan oppleve stress og belastning, og hva man kan gjøre for å påvirke det, som enkeltindivid eller som organisasjon.

 1. Hva er egentlig stress?

 2. Hva er det som gjør at vi reagerer ulikt?

 3. Individuell stresshåndtering

 4. Håndtering av stress i arbeidslivet

 5. Utarbeidelse av individuell handlingsplan

Kundeopplevelser

Mange av våre kunder opplever Avonova som en kursarrangør med god kompetanse innen HMS arbeid. Dette HMS-kurset for ledere forbereder ledere på virkelighetscenarioer fra arbeidslivet og går gjennom viktige lovverk med engasjerende video, tekst, lyd og bilder. Vi vet at alle lærer på forskjellige måter og det har vi også tatt hensyn til i våre kurs.

Les mer

Vi opplever Avonova som en dyktig kursarrangør som kjenner konsernet vårt godt. For oss er det avgjørende at de tilbyr mange og varierte kurs.

Særlig setter vi pris på at Avonova gjennom sin kjennskap til Telenor kan skreddersy kurs for ledergruppene våre.

Har du spørsmål om kurset eller ønsker å bestille et bedriftsinternt kurs? Legg igjen info, så tar en av våre dyktige kurskonsulenter kontakt med deg innen kort tid. Du kan også nå oss på kurs@avonova.no eller på telefon 400 01 709.

Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer info i vår personvernerklæring.