Fysisk kurs

Webinar

Bedriftsinternt

Lederkurs i medarbeidersamtalen

Kurs i medarbeidersamtalen er et verktøy for å utvikle dine ansatte og arbeidsplassen. Gjennom medarbeidersamtalen kan du som leder hjelpe medarbeiderne til å forstå hvilke mål og forventninger som ligger til stillingene deres, og gjennom dialog kan leder og medarbeider finne gode løsninger på hvordan målene kan realiseres. Gjøres dette på en god måte, kan du heve prestasjonskulturen og lønnsomheten i din bedrift.

Kursinfo

 • 1 dags kurs

 • Passer for ledere og mellomledere med personalansvar

 • Kurset gjennomføres i fysisk eller virtuelt klasserom

 • Kurset leveres også som bedriftsinternt

Ditt læringsutbytte

 1. Kunnskap til å kunne bruke medarbeidersamtalen til å utvikle gode lagspillere.

 2. Verktøy som bidrar leder og medarbeider for å nå felles mål og forventninger.

 3. Kunnskap rundt kommunikasjon og teori om mennesketyper.

 4. Kunnskap om håndtering av kritikk og negative tilbakemeldinger.

Laster inn kurskalender...

Prisoversikt

Assist kunde

fra 3.745 kr

Pris per deltaker

Les mer om Avonova Assist
BHT kunde

fra 4.490 kr

Pris per deltaker

Ikke kunde

fra 4.990 kr

Pris per deltaker

Bli kunde

Mer info om Lederkurs i medarbeidersamtalen

Det kreves ingen forkunnskaper for å delta på dette kurset. Kurset er tilpasset de med lite eller ingen HMS-kunnskap, men tar også sikte på å gi påfyll til kursdeltakere som allerede er kjent med stoffet.

Kurset passer for alle ledere med personalansvar.

Vi legger opp kursene våre med en god forståelse for at alle deltakerne har forskjellige måter å lære på. Vi bruker derfor en rekke ulike verktøy gjennom kurset for å aktivisere og få med alle gjennom.

Kurset gjennomføres på en dag fra 09-16 i klasserom eller som webinar mer inntil 25 deltakere. Kurset kan også leveres bedriftsinternt.

I kurset bistår vi leder med kunnskap til å kunne bruke medarbeidersamtalen til å utvikle gode lagspillere. Gjennom en blanding av forelesning, dialog og praktiske øvelser vil du i dette kurset lære teori om medarbeidsamtalen som lederverktøy, og om kommunikasjon og samtaleteknikk.

Med denne kunnskapen ønsker vi å bidra til at leder og medarbeider sammen kan jobbe mot felles mål, gjennom fellesforståelse. Gjøres dette på en god måte, kan du heve prestasjonskulturen og lønnsomheten i din bedrift.

 1. Hvordan etablere tydelige forventninger til dine medarbeidere

 2. Enkle grep som bidrar til større drivkraft, arbeidsglede og motivasjon

 3. Kommunikasjon og teorien om mennesketyper

 4. Hvordan skape respekt, trygghet og tillit

 5. Hvordan håndtere kritikk og negativ tilbakemelding

Kundeopplevelser

Mange av våre kunder opplever Avonova som en kursarrangør med god kompetanse innen HMS arbeid. Dette HMS-kurset for ledere forbereder ledere på virkelighetscenarioer fra arbeidslivet og går gjennom viktige lovverk med engasjerende video, tekst, lyd og bilder. Vi vet at alle lærer på forskjellige måter og det har vi også tatt hensyn til i våre kurs.

Les mer

Vi opplever Avonova som en dyktig kursarrangør som kjenner konsernet vårt godt. For oss er det avgjørende at de tilbyr mange og varierte kurs.

Særlig setter vi pris på at Avonova gjennom sin kjennskap til Telenor kan skreddersy kurs for ledergruppene våre.

Har du spørsmål om kurset eller ønsker å bestille et bedriftsinternt kurs? Legg igjen info, så tar en av våre dyktige kurskonsulenter kontakt med deg innen kort tid. Du kan også nå oss på kurs@avonova.no eller på telefon 400 01 709.

Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer info i vår personvernerklæring.