Du får mye mer enn bare HMS med Avonova Assist

Den perfekte løsningen for små og mellomstore bedrifter! Vi gjør det mulig for arbeidsgivere å holde seg godt innenfor HMS-regelverket og skape et godt arbeidsmiljø med friske, fornøyde ansatte uten at det koster skjorta. Velger du Avonova Assist får du en komplett løsning for HMS, en offentlig godkjent bedriftshelsetjeneste og aktiv rådgivning til en forutsigbar pris.

Lesetid: 1 minutt
Risikoanalyse

1. En alt-i-ett-løsning for HMS, rådgivning, personalutvikling og lederstøtte

Du får tilgang til digitale verktøy og maler som gjør alt fra risikoanalyser til medarbeidersamtaler enklere.

2. En tryggere arbeidsplass

Vi hjelper til med kartlegging av HMS-status, oppsett av HMS handlingsplan og HMS-system. Du får også tilgang på kurs og webinarer.

3. Bedriftshelsetjeneste

En fullverdig, faglig sterk og offentlig godkjent bedriftshelsetjeneste Helsekontroll for alle ansatte, egen sykefraværstelefon og døgnbemannet krisetelefon er inkludert

4. En gunstig og forutsigbar månedspris

Du kommer til å erfare at du får igjen det du investerer gjennom lavere sykefravær med mer fornøyde og dermed mer produktive ansatte.

5. Friske og fornøyde ansatte

Du får fornøyde ansatte som får hjelpen og støtten de trenger i arbeidshverdagen. I tillegg får de raskt tilgang til videolege, videopsykolog eller helsecoach, hvis de trenger det.

6. En egen, dedikert rådgiver

Du får en fast rådgiver som kjenner din bedrift og bransje, og jobber proaktivt med dine utfordringer og foreslår løsninger

7. Regelmessig oppfølging

Vi er der for deg i hverdagen, og når du trenger hjelp til en konkret utfordring.

Vi hjelper deg å ta vare på dine ansatte på en helhetlig måte i et 24 timers-perspektiv. Du får full kontroll på lover og regler. Samtidig skaper du lojalitet, stolthet og bygger en god kultur i virksomheten ved å være en profesjonell arbeidsgiver.

For godt til å være sant?

Book inn en uforpliktende rådgivningstime og få vite mer om hvordan Avonova Assist fungerer. Du kommer ikke til å angre.

Klikk her for gratis og uforpliktende rådgivning